Mit érdemes tudni a PDO szálakról?

Arcunk fiatalítására a PDO bioszálas kezelés az egyik leghatékonyabb eszköz, ha nem szeretnénk kés alá feküdni. A megereszkedett szöveteket megemeli és a bőrt feszessé varázsolja. A kezelés biztonságos, helyi érzéstelenítésben végezhető eljárás, amellyel azonnali eredményt tudunk elérni. A felépülési idő is rendkívül rövid, az esetlegesen kialakuló véraláfutások vagy duzzanatok néhány nap alatt felszívódnak.
Kevesen tudják, de a világszerte értékesített PDO szálak, több mint 70%-át Dél-Koreában gyártják. Kizárólagos forgalmazóként az egyik legnagyobb koreai kozmetikai termékek gyártójától, a Medisign Company-tól szerezzük be magas minőségű Dazi-Medic PDO szálainkat. A PDO szálak 100% polidioxanonból készülnek, amely, a bőrszövetbe illesztve megemeli a megereszkedett szöveteket és stimulálja a kollagénszintézist, ezáltal javítja a bőr általános állapotát és megjelenését. Szálainkat a legmagasabb minőségű, CE-jelöléssel ellátott polidioxanon felhasználásával gyártják. A PDO szálak nem allergizálnak és 100%-ban felszívódnak.
A PDO szálak speciális kialakítású tűvel illetve kanüllel kaphatóak.

 

  A PDO szálak típusai   

 

Minden Dazi-Medic PDO szál szövetbarát, természetes módon felszívódó anyagból készül. Az egyes száltípusok hosszukban, alakjukban és felszínükben különböznek egymástól. Funkciójuk szerint tartó-emelő, volumennövelő és feszesítő szálakat különböztetünk meg. Az említett típusok a maximális hatás elérése érdekében kombinálhatók egymással.

A bőrfeszesítő hatású szálak használata akkor javasolt, ha nem a bőr megemelése, hanem feszesítése, minőségének javítása a cél. A bőr megereszkedése és a ráncok megjelenése megelőzhető, illetve csökkenthető a szálak segítségével. A bőrbe jutás után a szálak aktiválják a kollagén szintézist, mely fokozatosan feszesíti és megújítja a bőrt. A mono szálak meghúzzák a bőrt, de nem emelik meg jelentősen. A kezelés során viszonylag sok szál (10-30 db) beillesztésére van szükség, lehetőség szerint hálószerű alakzatban.

A volumennövelő szálak spirális alakja lehetővé teszi a szövetek lokalizált emelését és térfogatuk növelését. A különleges alaknak köszönhetően magasabb az anyag koncentrációja a kezelt területen, ezáltal intenzívebb a kollagén termelő hatás.

A „Cog” emelőszálak stratégiai pontokon való elhelyezésével drámaibb hatást lehet elérni. A szál teljes hosszában fogazott, melynek segítségével erősebben tartja a szövetet és fokozott kollagén termelést indukál. A szálak elhelyezése a mélyebb bőr alatti szövetekbe azonnali lifting hatással jár. Hosszú távon beindítja a test természetes gyógyulási folyamatait, aktiválja a szövetregenerációt és fokozza a kollagén termelést. A Cog PDO szálakat általában az arc megemelésére használják, segítve a nasolabialis (az orrhoz és az ajakhoz tartozó) redők csökkentését. Általában 1-5 Cog PDO szálat szükséges elhelyezni egy-egy kezelési területre.

A Mono egy egyenes, sima felszínű PDO szál, mely egy tűhöz van rögzítve. Ideális bőrfeszesítésre.

A Twin két darab összefűzött mono PDO szálból áll.

A Triple három darab összefont mono PDO szálból áll.

A Screw egy spirálalakban tűre csavart mono PDO szál. Ideális volumennövelésre.

A Tornado Screw több, sűrűbb spirálalakban a tűre csavart PDO szálból áll.

A Cog szálak felületén apró „fogak” találhatóak. Ideális a bőr megemelésére, erős rögzítő hatása miatt.

 

Szövetemelés és bőrmegújítás

 

A Dazi-Medic PDO szálkezelés hatékonyan alkalmazható a bőr megereszkedéséből, ráncok megjelenéséből adódó és aszimmetriai problémák kezelésére. A beillesztés után az arc és a test megereszkedett szöveteinek feszesítésével azonnali lifting hatást érhetünk el, valamint hosszú távon stimuláljuk a kollagén szintézist.

Szálaink hatékonysága a kettős hatásuknak köszönhető. Azonnali hatás a megereszkedett bőr látványos felemelése és feszesítése. Ezt követően pedig hónapokon keresztül stimulálja a test saját kollagén, elasztin és hialuronsav előállításának képességét, ezáltal a bőr állapota láthatóan javul még a szálak felszívódása után is. A kollagén és az elasztin a bőr rugalmasságát és feszességét fokozza, a hialuronsav pedig vízmegkötő képességével hozzájárul a ráncok megjelenésének csökkentéséhez. A végleges hatás általában 2-6 hét alatt alakul ki és fokozatosan múlik el, körülbelül egy-másfél év alatt.

 

 AZ EREDMÉNYEK

 

Közvetlenül a kezelés után is látványos eredményeket tapasztalhatunk, azonban a végleges hatás általában 2-6 hét alatt alakul ki. A szálak teljes felszívódásukig és még az után is, hónapokon keresztül stimulálják a test természetes regenerálódását segítő folyamatait. Ezáltal a kollagén, elasztin és hialuronsav természetes úton történő termelődését váltják ki válaszreakcióként a szervezetből.

A szálkezelés által biztosított emelés mértéke néhány centiméterig terjed és a felszívódó szálak miatt az eredmények nem maradandóak. A PDO szálak segítségével történő kezelés nem számít plasztikai beavatkozásnak. A plasztikai sebészeti beavatkozássokkal ellentétben nem okoz drasztikus változást a kezelt felületen, de ennek megfelelően a kezelés ára is nagyságrendekkel kedvezőbb és a gyógyulási folyamat is sokkal rövidebb.

A bioszálas kezelést kortól és nemtől függetlenül bárkinek ajánljuk, a ráncok kialakulásának megelőzése és az érettebb bőr fiatalításának céljából egyaránt. Egyszerű, hatékony és biztonságos eljárás, amely rövid idő alatt elvégezhető. Azonnali látványos eredménnyel, kevés fájdalommal és rövid gyógyulási idővel jár.

ref4

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEINK