EKG készülék

Pályázat útján saját tőke nélkül vásárolható meg a Cortrium C3+ készülék!

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4045″ alignment=”center” parallax_scroll=”no”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4046″ alignment=”center” parallax_scroll=”no”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]

Az eszközre lehet pályázati pénzt igényelni, a Magyar Falu Program, Orvosi eszköz alprogram címen, melynek a kiírási kódszáma: MFP-AEE/2020

A Miniszterelnökséget vezető miniszter pályázatot hirdet a Magyar Falu Program 2020. évi végrehajtásáról szóló 1043/2020. (II. 17.) Korm. határozat alapján Magyarország területén működő 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települések önkormányzatai számára a tulajdonukban lévő, állami finanszírozású közfeladatot ellátó orvosi rendelők működéséhez szükséges orvosi eszközök beszerzésének támogatására.

A támogatás célja az 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települések számára az egészségügyi alapellátás biztosítása, feltételeinek javítása, a megfelelő orvosi eszközállomány beszerzésének elősegítése. A fejlesztés eredményeként mérséklődnek az egészségügyi alapellátás területi egyenlőtlenségei.

A Miniszterelnökség hazai forrásból biztosítja, Magyarország 2020. évi központi költségvetéséről szóló 2019. évi LXXI. törvény 1. melléklet XI. Miniszterelnökség fejezet, 30. Fejezeti kezelésű előirányzatok cím, 1. Célelőirányzatok alcím, 41. Magyar Falu Program jogcímcsoport, 2. Magyar Falu Program alprogramjainak támogatása jogcím terhére.

A projekt végrehajtására rendelkezésre álló időtartam, a Támogatói Okirat kézbesítésétől számított legfeljebb 12 hónap, de legkésőbb 2021. július 31.

A fenntartási kötelezettség az elszámolás jóváhagyásáról szóló döntés hatálybalépését követő hónap első napjától számított három éven át tart a projekt keretében beszerzett eszközök vonatkozásában.

A kiírás keretében a pályázatok benyújtására 2020. március 25. és 2020. április 24. között van lehetőség.

A projekt maximálisan igényelhető támogatási összege

 Önállóan vagy társulásként benyújtott pályázat esetén: 3 millió Ft

 Önállóan vagy társulásként benyújtott pályázat esetén, melynek keretében az adott egészségügyi alapellátás (háziorvosi, házi gyermekorvosi ellátás, fogorvosi alapellátás vagy védőnői ellátás) mellett egyéb szakirányú egészségügyi ellátás végzéséhez (kizárólag belgyógyászat, kardiológia, pszichiátria, rehabilitáció vagy tüdőgyógyászat területén) szükséges eszközök beszerzése is megtörténik: 5 millió Ft

 Praxisközösség megléte, létrehozása esetén: orvosonként 3 millió Ft.

Egy pályázaton belül a háziorvosi, házi gyermekorvosi ellátás, fogorvosi, illetve a védőnői feladatellátáshoz kapcsolódó eszközbeszerzéshez érintett rendelőnként külön-külön és együttesen is igényelhető támogatás (egy épületen belül), azonban a pályázatban igényelt összeg nem haladhatja meg a maximálisan igényelhető támogatási összeget.

A támogatás 100%-ban előfinanszírozással történik.

Az eszköz megvásárolható a Medisign Hungary Kft.-nél a

www.dazimaedic.com honlapon.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]