Általános szerződési feltételek

Vásárlás előtt kérjük figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban ÁSZF). Jelen ÁSZF a Medisign Hungary Kft. webáruházához kapcsolódik, kérdés esetén kérjük keressen minket ügyfélszolgálati elérhetőségeinken.

 

 1. Webáruház üzemeltetői adatai:

Szervezet neve: Medisign Hungary Kft. (továbbiakban Szolgáltató)

Székhely:2000, Szentendre Rákóczi Ferenc utca 33

Adószám: 26577218-2-13

E-mail: info@medisign.co.hu

Cím: 2000, Szentendre, Rákóczi Ferenc 33

Telefon: +36 70 363 6549

Kapcsolattartó: Bertók Zita

 

 1. Vásárlási feltételek

A megrendelések leadása elektronikus úton történhet a www.dazimedic.com  webáruházon keresztül. A megrendelés interneten (azaz távollévő felek között) megkötött, írásbeli szerződésnek minősül, melynek feltételei a jelen ÁSZF pontjaiban kerülnek meghatározásra. A megrendelésről a rendelés leadása után visszaigazolást küldünk. A megrendelés tartalma webáruházunk rendszerében elektronikusan archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető. A szerződés nyelve magyar. A rendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató elektronikus úton küldi el a felhasználók részére. A rendelés leadása előtt a felhasználónak lehetősége van a regisztrációkor megadott adatok módosítására. A vásárló szavatolja, hogy a megadott adatai valódi adatok. A hamis adatszolgáltatásból eredő valamennyi kár a vásárlót terheli (pl. valótlan címre történő postázás költsége stb).

Jelen ÁSZF a www.dazimedic.com   webáruházán keresztül értékesített termékekre, illetve az itt elérhetővé tett információkra terjed ki.

 

 1. A webáruház használata

Regisztráció

Webáruházunkban regisztráció nélkül van lehetőség böngészni, viszont a vásárláshoz és a rendelés véglegesítéséhez regisztráció szükséges. Az itt megadott adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek semmilyen esetben sem adja át (kivételt képez a szállítást végző futárszolgálat), csak számlázás, és a szállítás céljára használja fel. A vásárlás véglegesítése a weboldal jobb alsó oldalán található Megrendelem gomb használatával zárul le.

 

 1. A vásárlás menete

4.1. Kosár

A kosár tartalma a megrendelés véglegesítése előtt bármikor változtatható. Változtatás esetén a felugró menüben módosíthatja a megrendelni kívánt mennyiséget, a termékek méreteit, ekkor a kosár automatikusan újra számolja az árakat, és rögzíti a változtatott mennyiségeket.

 

4.2. A vásárlási folyamat lépései

Amennyiben a szállítási címe eltér a számlázási címtől, kérjük jelölje meg szállítási címét is. Ezt úgy tudja megtenni, hogy a „szállítás másik címre” felirat melletti jelölőnégyzetre kattintva beállítja az abban látható pipát, ekkor megjelenik a szállítás cím alatt egy külön ablak, melyre kattintva megadható a szállítási cím.

 

4.3. Megrendelés véglegesítése

A vásárlás utolsó lépése a megrendelés véglegesítése, kérjük véglegesítés előtt ellenőrizze az összes adatot és kosarának tartalmát. Amennyiben hibát észlel itt még módosíthatja megrendelését. A regisztrációval és a vásárlás véglegesítésével ön önkéntesen hozzájárul adatai kezeléséhez és kijelenti, hogy nagykorú, cselekvőképes személy, adatai megfelelnek a valóságnak, jogosult a termékek használatára és ismeri azok felhasználhatóságát. A sikeres rendeléssel Önt a rendszer átvezeti a bank biztonsági oldalára és ott tud a bankkártyájával fizetni. A rendeléséről és a fizetési tranzakcióról azonnal egy visszaigazoló e-mailt küldünk, mely minden megadott adatot és megrendelt terméket tartalmaz. Ez a visszaigazoló e-mail hozza létre a távollévők között a szerződést, amely alapvető feltételeinek (termékek és árak) módosítása utólag már nem lehetséges. Kérjük, hogy amennyiben a rendelés leadása után 24 órán belül nem kapott visszaigazoló emailt, azt jelezze felénk az ÁSZF 1. pontjában megadott ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén, mert így a megrendelése nem volt sikeres, cégünk felé pedig nem keletkezett teljesítési kötelezettség.

 

4.4. Fizetés és szállítás

A webáruházban található termékek árai 27%-os áfát tartalmaznak, a termék adatlapon a bruttó árak feltüntetésre kerülnek. A feltüntetett ár a szállítási költséget, illetve a fizetési tranzakciók összegét nem tartalmazza!

Tudomásul veszem, hogy a Medisign Hungary Kft. (2000, Szentendre Rákóczi Ferenc utca 33) adatkezelő által a  dazimedic.com felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási címadatok és szállítási címadatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff.

Csomagjaink  kiszállítását a Magyar Posta Zrt. (Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6., Cg. 01-10-042463, adószám: 10901232-2-44, levelezési cím: 1540 Budapest, honlap: www.posta.hu) végzi.

A szállítási díj a vevőt terheli – kivéve, ha egy akció időtartama alatt a szállítási díj ingyenes-, a szállítási költség Bruttó 2.500 Ft/ csomag. Átvétel előtt kérjük, hogy vizsgálja meg a csomagot, sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A késedelmes jegyzőkönyvezésből eredő kockázatot a késedelmes fél viseli. Amennyiben a küldemény kézbesítése a vásárló hibájából nem valósul meg az ebből eredő többletköltségek a vásárlót terhelik.

A vásárló felel az értesítési kötelezettségért a Szolgáltató felé minden nem kívánt használattal kapcsolatos esetben, legkésőbb a megfigyelést követő 24 órán belül.

 

4.5. Egyedi megrendelés

Ügyfélszolgálatunkkal történt előzetes egyeztetés után lehetőség van egyedi megrendelések leadására is. Az egyedi megrendelések esetén a szállítási és fizetési feltételek eltérhetnek a fentiektől.

  

 1. Szavatosság, tárolási, használati útmutató és ajánlások

A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy vevői mindenkor, teljes mértékben elégedettek legyenek az általa forgalmazott valamennyi árucikkel. A Szolgáltató megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a távollévők közötti kereskedésre vonatkozó jogszabályokban és a Polgári törvénykönyvben rögzített rendelkezések irányadóak. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a szolgáltató 8 napon belül díjmentesen kicseréli, feltéve, hogy erről a tényről a vásárló a Szolgáltatót haladéktalanul, írásban értesítette. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint választhat más terméket a vásárlásával azonos értékben vagy elállhat a vásárlástól.

Szolgáltató minden termékadatlapon feltünteti a termékkel kapcsolatos tárolási információkat. A terméken történő vevő által nem rendeltetésszerű tárolásból, rongálásból eredő meghibásodásért, sérülésekért, minőségváltozásért Szolgáltató nem vállal felelősséget és nem biztosít csereterméket, sem pénzbeli visszatérítést. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Fogyasztói panaszügyintézés írásban történik az 1. pontban megadott ügyfélszolgálati elérhetőségeken. A beérkezett panaszokra Szolgáltató 5 munkanapon belül válaszol.

A vásárlónak azonnal, ám legkésőbb a megfigyelést követő egy naptári napon belül értesítenie kell a Szolgáltató-t a termék hibáiról vagy azok használatával, dokumentációjával, csomagolásával, címkézésével vagy szolgáltatásaival kapcsolatban felmerülő problémákról, ideértve, de nem korlátozva az alábbiakat:

 1. A termék biztonságos és hatékony használatával kapcsolatos megfigyelések
 2. A termék nem rendeltetésszerű felhasználása
 3. Műszaki vagy teljesítményügyi kérdések
 4. Nem kívánt szoftver viselkedés

A vásárlónak a kézbesítés alkalmával haladéktalanul meg kell vizsgálnia az EKG-rögzítő készülékek esetleges hibáit. A vásárlót úgy kell tekinteni, hogy elfogadta az EKG-rögzítő rendelkezésre állását, kivéve, ha a Szolgáltató a termék(ek) kézhezvételétől számított három naptári napon belül megkapja az elutasításról szóló írásbeli értesítést az elutasítás okairól.

Ha és amennyiben a vásárló három naptári napon belül írásbeli értesítéssel nem tájékoztatja a Szolgáltató-t a hibáról, akkor a Szolgáltató megfosztja a vásárlót azon jogától, miszerint bármilyen igényt terjesszen elő a hibával kapcsolatban.

A termék megfelelő használatának biztosítása érdekében a vásárlónak el kell olvasnia és meg kell értenie a használati utasítást (IFU).

 

 1. Felelőség korlátozása, kizárása

A termékek minősége szempontjából csak a termékleírás és információk tekinthetők elfogadottnak. A Szolgáltató nem tehető felelőssé harmadik felek által nyilvános promóciók vagy nyilatkozatok útján végzett hirdetésekért.

A Szolgáltató által kínált termékek sem nem hibatűrőek, sem pedig hibáktól- vagy megszakításoktól mentesek élettartamuk alatt. Kisebb eltérések bizonyos mértékig előfordulhatnak, azok nem minősülnek hibás működésnek. Ezenkívül a termékek teljesítménye függ egyrészről például a szoftveres interakcióktól, az adatfelvételek minőségétől csakúgy, mint más tényezőktől, melyek kívül esnek a Szolgáltató ellenőrzési körén.

A Szolgáltató nem tehető felelőssé olyan hibákért, amelyek a vásárlóhoz köthető dolgokkal kapcsolatosak, beleértve a vásárló cselekedeteit vagy mulasztásait, illetve melyet a normál kopás okoz.

A Szolgáltató nem vállal kártérítést olyan közvetett veszteségekért, amelyek a vásárló vagy harmadik fél által elszenvedett kár következményei.

A Szolgáltató felelőssége nem haladhatja meg a vásárló által fizetett vásárlás teljes költségét. E speciális feltétel megállapításával arra törekszünk, hogy a megrendelés összegénél nem nagyobb összeget fizessünk, függetlenül attól, hogy mi a szóban forgó felelősség, ideértve a gondatlanságot (szokásos vagy súlyos), szigorú felelősséget, termékfelelősséget és így tovább.

A Szolgáltató semmilyen esetben és körülmények között nem felel a várható profit elvesztéséért, adatvesztésért, a nyilvántartások vagy adatok megsértéséért, vagy bármilyen közvetett, különleges, véletlenszerű vagy következményes kárért vagy veszteségért (ideértve a goodwill veszteséget vagy bármilyen üzleti megszakítás következményeként bekövetkező veszteséget), amely a szerződéses viszonyból, a termékből vagy annak felhasználásából vagy teljesítéséből származik, vagy azzal összefüggésben, még akkor is, ha a Szolgáltató-t. értesítették az ilyen lehetséges veszteségekről és függetlenül attól, hogy a kereset jogalapja szerződés alapján vagy szerződésen kívüli károkozás-e.

A Szolgáltató kizárólag a vásárló által elszenvedett veszteségekért felel. Így, a Szolgáltató semmilyen esetben, és semmilyen körülmények között nem felelős a vásárló betegének (végfelhasználójának) közvetlenül vagy közvetve elszenvedett veszteségeiért, lévén az nem a Szolgáltató ügyfele.

Az alkalmazandó hatályos jogszabályok szerint megengedett legnagyobb mértékben a Szolgáltató elhárítja a termékkel kapcsolatos felelősségét olyan vagyon elvesztésének vagy károsodásának következményeként, amelyet természete miatt általában kereskedelmi használatra szánnak.

Bármely esetben, körülményektől függetlenül, a Szolgáltató teljes felelősségét a szerződésből eredő vagy azzal kapcsolatos veszteségekért vagy károkért, a szerződésből, termékből, annak felhasználásából vagy teljesítéséből eredő károk nem haladhatják meg a vásárló által a szóban forgó termékért ténylegesen fizetett számlák összegét.

A Szolgáltató nem vállal kötelezettséget vagy felelősséget a termék bármilyen beállításaiért, egyéb módosításaiért, vagy a termék bármilyen, a vásárló vagy harmadik felek általi használatáért. Továbbá a Szolgáltató ugyancsak nem vállal kötelezettséget vagy felelősséget semmilyen hibáért, amely külső tényezők következménye.

A Szolgáltató a termékért semmilyen kötelezettséget vagy felelősséget nem vállal, kivéve azt/azokat, melyet/melyeket a vásárlóval kötött szerződésben kifejezetten meghatároztak. Bármely kifejezett vagy hallgatólagos szavatosság, átalakítás, jótállás vagy körülmény a törvény által megengedett lehető legteljesebb mértékben kizárt. Ez azt jelenti, hogy pl. a forgalmazhatóság, a meghatározott célra való alkalmasság és a jogsértésmentesség garanciái kizártak.

A vásárlónak el kell fogadnia, hogy a termékek tartalmazhatnak harmadik fél által kifejlesztett és / vagy gyártott szoftvereket, melyeknek forgalmazója a Szolgáltató.  A szoftverre licenc- vagy általános feltételek vonatkozhatnak, amelyeket a vásárlónak a termékek rendelkezésre bocsátása előtt el kell fogadnia.  A Szolgáltató felelőssége harmadik fél berendezéseivel / szoftverével kapcsolatban csak a vásárló hibajelentésének kézhezvételét és a gyártó vagy a gyártó helyi képviselőjének indokolatlan késedelem nélküli értesítését tartalmazza.  A Szolgáltató ebben a tekintetben nem vállal további felelősséget.

A vásárló vállalja, hogy saját költségén teljesíti a termék birtoklására vagy használatára vonatkozó törvényi jogszabályokból fakadó összes követelményt, és megbizonyosodik arról, hogy az megfelel neki. Ebben az értelemben a vásárló vállalja, hogy kártalanítja a Szolgáltató-t harmadik felek esetleges követeléseivel szemben.

Az egészségügyi szakemberek felelősek minden diagnosztizálásért, a termékek felhasználása alapján. A termék csak a javasolt diagnosztikát nyújtja az egészségügyi szakemberek számára a javasolt felhőalapú szoftver-elemzésen keresztüli döntés-támogatási eszközként. Tehát a doktor vagy a hatósági orvos felelőssége a szoftver-elemzés eredményeinek kiértékelése, valamint a beteg diagnosztizálása.

A vásárló felel a termékek telepítéséért és használatáért. A Szolgáltató ingyenes online szolgáltatásokat kínál a telepítés támogatásához.

A vásárló vállalja, hogy saját költségén teljesíti a törvényekből és az alkalmazandó egészségügyi előírásokból fakadó összes követelményt, amely a termékek felhasználási területén történő alkalmazásra vonatkozik. Így a vásárló felelős a beszerzett termék(ek) felhasználása előtt a hatóságok, az egészségbiztosítók és / vagy más releváns egyesületek hatóságaitól, egészségbiztosítóitól és / vagy más releváns szervezeteitől származó, a betegek orvosi diagnosztizálásához és kezeléséhez szükséges engedélyek beszerzéséért. Ebben az értelemben a vásárló vállalja, hogy kártalanítja a Szolgáltató-t harmadik felek esetleges követeléseivel szemben.

A Szolgáltató ezúton kijelenti, hogy a Cortrium C3+ nevű termék nem képes automatikus EKG-elemzésre, következésképpen nem képes automatikusan riasztásokat generálni a potenciálisan kritikus szívbetegségekre vonatkozóan sem.

A rögzített EKG-adatok helyileg tárolhatók EDF-formátumban (EKG-nyers adatok), vagy továbbíthatók felhőalapú szoftveres elemzés céljára, hogy összefoglaló jelentéseket (Holter-jelentéseket) nyújtsanak.

A vásárlónak azonnal, de legkésőbb a megfigyelést követő 24 órán belül értesítenie kell a Szolgáltató-t minden olyan jelenségről vagy kedvezőtlen eseményről, amely a beteg, az egészségügyi szakember vagy egy másik, a termékkel kapcsolatban álló személy halálához vagy súlyos egészségromlásához vezetett.

 

 1. Adatvédelmi nyilatkozat

A webáruház használata során a vásárló által önkéntesen rendelkezésére bocsátott személyes adatokat Szolgáltató bizalmasan kezeli, harmadik fél részére nem adja át. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

A vásárlónak gondoskodnia kell arról, hogy a felhőalapú szoftverek elemzéséhez továbbított beteg adatai anonimizálódjanak, abból a célból, hogy azok ne válhassanak személyes azonosítású vagy azonosítható adatokká a GDPR-ben meghatározottak szerint ((EU) 2016/679 Rendelet). Amennyiben a vásárló ilyen személyes adatokat szolgáltat, illetve azonosíthatóvá teszi azokat, a vásárlónak magának biztosítania kell, hogy minden beteg megfelelő hozzájárulást adjon az ilyen művelethez, és hogy a beteg elegendő információt kapjon az ilyen adatok feldolgozásának módjáról és helyéről.

 

 1. Szerzői jogok

Szolgáltató oldalain megjelenő, a DaziMedic márkanévvel ellátott anyagok tartalmának másolása, adat rendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása – a személyes használatot meghaladó mértékben – kizárólag Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével történhet.

 

 1. Kockázat

Szolgáltató szolgáltatásait igénybe vevő felhasználók tudomásul veszik, hogy az adattovábbítás folyamán adatok elveszhetnek, megsemmisülhetnek, esetleg illetéktelen kezekbe kerülhetnek, valamint az Internet nyilvános jellegéből adódóan idegen behatolások történhetnek a rendszerbe, így a felvitt adatok (személyes adatokat is beleértve) illetéktelen kezekbe kerülhetnek. Ilyen esetekben Szolgáltatót semmilyen felelősség nem terheli, ez irányú kockázattal a vásárló tisztában van, és ezt a kockázatot a szolgáltatás igénybevételekor vállalja.

 

 1. Adattovábbítási Nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a Medisign Hungary Kft. (székhelye: 2000 Szentendre, Rákóczi u 33/  adatkezelő által a www.dazimedic.comfelhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a SimplePay / vagy a Webshippy  mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

Név, e-mail cím, telefonszám, számlázási címadatok és szállítási címadatok.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:

http://simplepay.hu/vasarlo-aff

A jelen Általános Szerződési Feltételek határozzák meg, hogy hogyan kezeljük az összes olyan terméket és szolgáltatást, amely a weboldalunkon elérhető: https://dazimedic.com.

A Szerződési Feltételek azokban az esetekben vonatkoznak, amikor a vásárló egy terméket vagy szolgáltatást vásárol a weboldalunkon. Kényelmi okokból a jelen Általános Szerződési Feltételek a „DaziMedic” márkát használják arra a társaságra utalva, amely a tulajdonosa.

 

 1. Vásárlói információ

A vásárló ezúton vállalja a teljes felelősséget a szállítási adatainak és adott esetben Uniós adószámának megadásáért, valamint annak biztosításáért, hogy az információk ténylegesen valódiak legyenek.

Ha egy ügyfél módosítja az ügyfél-adatait, abban az esetben a Szolgáltató dönthet úgy, hogy egy 24 órás időtartamon belül újra ellenőrzi az információkat, és jóváhagyás céljából újraértékeli az ügyfélszámlát.

 

 1. Fizetési módok

A jelenleg elfogadott módszerek a SimplePay / bankkártya-fizetés.

A tranzakcióhoz kapcsolódó minden díj a vevőt terheli. A megrendeléseket a sikeres online fizetést követően adjuk fel.

A SimplePay rendszer online felületén a vásárló egy, az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett biztonságos online fizetési felületre kerül, ahol a vevő megadja a kártyaadatait.  A vevő kártyájának adatait sem a SimplePay rendszer, sem a Szolgáltató nem tárolja és később sem fér hozzá ezekhez az adatokhoz, semmilyen módon nem kezeli azokat.

 

 1. Pénz visszatérítési eljárás

Amennyiben az jogos, visszautaljuk az Ön által megfizetett összeget a tranzakció során használt hitel- / bankkártya adatai alapján, amelyet a megrendelés során használtak, és visszatérítést küldünk bankszámlájára. A szállítási költségeket azonban nem áll módunkban visszatéríteni!

Visszatérítést csak a megvásárolt termék visszaszolgáltatása után áll módunkban eszközölni, kivéve a rendelés visszavonását a termék (ek) kiszállítása előtt. Fenntartjuk a jogot a visszatérítés összegének csökkentésére vagy teljes törlésére, ha a terméket sérülté vagy használhatatlanná tették a vásárló cselekedetei vagy helytelen kezelése. A visszatérítéseket egy héten belül érvényesítjük, a termék visszaszállítását követően.

A különféle fizetési szolgáltatók feldolgozási ideje miatt a visszatérítések akár 29 munkanapot is igénybe vehetnek, amíg megjelennek a bankszámláján. Ha fel szeretné gyorsítani a folyamatot, feltétlenül vegye fel a kapcsolatot bankjával.

 

 1. Árak és a kapcsolódó kifizetések

Az összes ár forintban jelenik meg az oldalunkon viszont a termékeket mi is euróban és dollárban vásároljuk.  A vásárláskor az aktuális napi árfolyam szerint számlázunk. Az árak a www.dazimedic.com oldalon találhatóak, ami folyamatosan illeszkedik a napi árfolyamokhoz.

Ne feledje, a Szolgáltató bármilyen megrendelést késleltethet csalás gyanúja esetén.

Intézkedéseket teszünk a hibák elkerülésére, az áremelkedések és a már elfogyott elemekre vonatkozóan a weboldalon és az esetlegesen aktív promóciók során.

 

 1. Szállítás és kézbesítés

A szállítási és kézbesítési feltételek megegyeznek a FIZETÉSI & SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK menüpontunkban feltüntetettekkel.  A Feltételek elfogadásával Ön elfogadja a Szállítási és kézbesítési feltételeinket.

 

 1. Visszatérési politika

Kérjük, olvassa el a Pénz visszatérítési eljárás pontunkat (13. pont), ahol részletes információkat talál az áru visszaküldésének feltételeiről. A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön elfogadja a Pénz visszatérítési eljárásunk feltételeit is.

 

 1. Teljesítés

A Szolgáltató egy Európai Uniós nagykereskedő, a DaziMedic márka tulajdonosa, ilyen minőségünkben nem vállalunk semmiféle felelősséget az Ön székhelye szerinti ország jogszabályainak betartásáért. Az Ön, azaz a vevő felelőssége annak biztosítása, hogy a vásárlás és annak megrendelése valóban megfeleljen a joghatóság követelményeinek, ideértve a nyelvi előfeltételeket, a termék regisztrációját, a betegtájékoztatókat, a termék címkézését vagy bemutatását általában, valamint a kapcsolódó követelményeket, ahogy azt a helyi a hatóságok elvárják.

Minden marketing engedélyt maguknak az ügyfeleknek kell megszerezniük. Az esetleges hatósági regisztrációk megismétlése a vásárló feladata.

 

 1. Tájékoztatási és termék-visszahívási kötelezettségek

Ha a megrendelés során károsodás vagy kedvezőtlen esemény történik, és a vásárló tisztában van az említett eseménnyel, akkor a vásárlónak három naptári napon belül kell írásbeli értesítést küldenie a Szolgáltató részére.

A „kedvezőtlen eseményt” a következő kritériumok alapján határozzuk meg:

Bármilyen meghibásodás, károsodás, hiba vagy a termék tulajdonságainak, vagy teljesítményének romlása. Minden olyan esemény, amely életveszélyes helyzetet eredményez a betegek körében, vagy akár a felügyelet következtében fellépő kellemetlenséget eredményez.

Bármely olyan termékkel kapcsolatos műszaki vagy orvosi ok, amely az azonos típusú termékek vevő általi szisztematikus visszahívását válthatja ki

A vásárló köteles a termék vagy termékek kézhezvételétől számított 3 naptári napon belül tájékoztatni a Szolgáltató-t az ilyen panaszokról. Minden panasznak részletesen meg kell magyaráznia a problémát, valamint a vásárló által a probléma azonosítása eredményeként tett minden intézkedését.

A Szolgáltató segítséget nyújt a vásárlónak a visszahívásokhoz, ha ilyen cselekedetre szükség van. Ilyen esetben a vásárló útmutatást kap arról, hogy mit kell tennie az érintett áru visszaszállításában.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy visszahívás alapján határozza meg a visszahívási intézkedéseket, miután alaposan megvizsgálta az adott esetet. A Szolgáltató azonban nem tesz olyan cselekedetet, amely sérti a vásárlóra alkalmazandó törvényeket.

A Szolgáltató emlékezteti a vásárlót, hogy Ön felelős minden olyan dokumentum benyújtásáért, amely az állami ügynökségek lefoglalási értesítéseivel és az esetleges későbbi ügyfelek által a vásárlónak küldött értesítésekkel kapcsolatos. Az előállítási költségek a vásárlóra hárulnak.

 

 1. Panaszok

Szeretnénk, ha vásárlóink boldogok és elégedettek lennének, de elismerjük a visszajelzés szükségességét is. Bármely panasz vagy visszajelzés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az info@medisign.co.hu  címen.

 

 1. Jogválasztás

Az ebben a dokumentumban összeállított feltételekre Magyarország és az EU törvényei vonatkoznak.

 

 1. Lemondás

A Szolgáltató nem garantálja, hogy a webáruházban elérhető tartalom mindenkor hibátlan, előfordulhat, hogy az pontatlan vagy tipográfiai hibát tartalmaz. Azt sem garantálja, hogy folyamatosan naprakész. A Szolgáltató fenntartja azt a jogát, hogy módosítsa a webáruház tartalmán.

A Szolgáltató folyamatosan próbálja javítani a megjelenő tartalmakat, hogy az ügyfelek részesüljenek a pontos szövegek és képek előnyeiből. De ennek ellenére ezúton kijelenti, hogy előfordulhatnak hibák.

A Szolgáltató emlékezteti Önt, hogy a társaság visszavon minden megrendelést, amelyről kiderült, hogy téves vagy hamis információk alapján történt.

Emlékeztetnünk kell arra, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget azért, mert a kiszállítás elmaradt áruk vagy vis maior miatt alakul ki, ideértve a szállítóink felügyeletéből fakadó kézbesítést is.

 

 1. Szellemi tulajdon

Ez a weboldal szabadon terjesztett képeket, betűkészleteket és médiaforrásokat használ. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mások szellemi tulajdonát legális és elfogadható módon megvédjük. Ha úgy érzi, hogy munkáját helytelenül használták fel vagy eltulajdonították ezen a weboldalon – kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az: info@medisign.co.hu

A DaziMedic mint márkanév és termék a Medisign Hungary Kft. tulajdonát képezi. Bármilyen felhasználás előtt intézkedjen a legális felhasználhatóság érdekében. Ellenkező esetben jogi úton lépünk fel bárkivel szemben.

Weblapunkon a termékeink Ft-ban láthatóak. Azokban az országokban, ahol más valuta a hivatalos fizetőeszköz a dollárban és/vagy euróban feltüntetett árak, a számlázás napján érvényben lévő árfolyam szerint kerülnek meghatározásra és számlázásra.

Megértésüket előre is köszönjük.